2013-04-14 05:41:19
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Με Μασάντο και Τζεμπούρ στο ντέρμπι
Τα πλάνα του για το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Μίτσελ στονΟλυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που θα παρουσιάσει στην αρχική ενδεκάδα, αν και υπάρχουν δύο… διλήμματα, για τον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει να οργανώσει το παιχνίδι των Πειραιωτών και αυτόν που θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης.

Προβάδισμα για τις δύο θέσεις έχουν οι Πάουλο Μασάντο και Νταβίντ Φουστέρ, έναντι των Αριέλ Ιμπαγάσα και Παναγιώτη Βλαχοδήμου, αντίστοιχα, ενώ στην επίθεση αναμένεται να επιστρέψει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, αντί του Κώστα Μήτρογλου που ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της προηγούμενης… στροφής του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3 ο Μπάλαζ Μέγιερι θα είναι στον «άσο», στο δεξί άκρο θα είναι ο Φρανσουά Μοδέστο και ο Χοσέ Χολέμπας θα βρίσκεται στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κώστας Μανωλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Πιο μπροστά τους ως αμυντικός μέσος θα είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, με τον Λεάντρο Γκρέκο και τους Πάουλο Μασάντο εσωτερικούς μέσους. Ο Πορτογάλος θα πάει στα δεξιά και ο Ιταλός στα αριστερά.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Τζαμέλ Αμπντούν θα διατηρήσει την θέση του στα αριστερά και οι δύο άσοι θα δίνουν βοήθειες στον Ραφίκ Τζεμπούρ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
onsports
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ