2013-04-14 20:34:02
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
Τον Παμβοχαϊκό αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα στις 19:00 στο Ρέντη και θέλει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ, αλλά και το Κύπελλο και παρουσιάζονται έτοιμοι να φτάσουν στην πρώτη από τις τρεις επιτυχίες. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας της Volleyleague, ΕΣΑΠ, ενόψει του αγώνα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο παράγοντας έδρα θα κρίνει πολλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοφιδέλη

«Δεν υπάρχει πιο σημαντικό και πιο θετικό από το να κατακτάς τους στόχους στο τέλος κάθε σεζόν. Πολλοί ξεκινούν με στόχο τους τελικούς και τον τίτλο αλλά λίγοι τα καταφέρνουν. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέσα σε αυτούς που τα έχουν καταφέρει. Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε αγωνιστεί πολύ για να φτάσουμε ως εδώ».

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην εφετινή ομάδα του Ολυμπιακού;


«Την διαφορά την κάνει πρώτα η διοίκηση. Υπάρχει διοικητική ηρεμία και κατάλληλο περιβάλλον για δουλειά. Φάνηκε από νωρίς το καλοκαίρι πως θέλουν να κάνουν μια ομάδα που θα κάνει τη διαφορά. Αποκτήθηκε ο Γιορντάνοφ που ήταν μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων. Είναι ένας διαγώνιος που κάνει τη διαφορά. Η ομάδα έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες που κάνουν τη διαφορά και αποδίδουν τα μέγιστα. Υπάρχει συνέπεια και σταθερότητα στην απόδοση μας. Σε συνδυασμό με την σωστή προετοιμασία αλλά και την κατάλληλη διαχείριση από τον προπονητή μας κάνουμε τη διαφορά».

Έχεις τον σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα. Πως αισθάνεσαι πως οδεύεις για τον 8ο τίτλο πρωταθλήματος;

«Δεν σκέφτομαι τίποτα πριν τους αγώνες. Έχω κλείσει τα αφτιά μου σε όλα. Με ευχαριστεί που πάμε καλά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Να ξέρετε πως οι καλοί παίκτες παίζουν καλά γιατί έχουν καλούς συμπαίκτες. Κανείς καλός παίκτης δεν κέρδισε μόνος του σε μία ομάδα βόλεϊ».

Πως βλέπεις τον Παμβοχαϊκό;

«Κατ΄αρχήν όπως φάνηκε δίκαια έφτασε στον τελικό. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά με την προσθήκη του Καλντέιρα βρήκε το δρόμο του και είχε σταθερή πορεία. Προσωπικά χαίρομαι που είναι στον τελικό διότι είναι μια καλή ομάδα που αντιπροσωπεύει την περιφέρεια. Δεν ξεχνάμε πως χάσαμε στο πρωτάθλημα, ούτε ότι νικήσαμε εύκολα στον ημιτελικό του Κυπέλλου αλλά εκεί ο Παμβοχαϊκός έβγαλε πολύ άγχος».

Παίζουν ρόλο αυτοί οι αγώνες;

«Όλα παίζουν ρόλο. Μπορεί να είναι διαφορετικοί αγώνες αλλά οι παίκτες έχουν παραστάσεις και εμπειρίες από κάθε αγώνα και στη συνέχεια διαχειρίζονται ανάλογα τις εμφανίσεις τους στα επόμενα ματς».

Σας επιβαρύνει το σύστημα των δύο τελικών σε 24 ώρες;

«Το έζησα πέρσι και είναι ότι χειρότερο αλλά εμάς δουλειά μας είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του προγράμματος».

Θα παιχτούν και οι 5 τελικοί;

«Θέλω να πιστεύω πως όχι. Πρέπει πρώτα ο Θεός να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας και μετά να πάμε στο Βραχάτι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στο Βραχάτι και να μην περιμένουμε να γυρίσουμε σε πέμπτο αγώνα στην έδρα μας. Το έζησα και πέρσι στον Ηρακλή που προηγηθήκαμε 2-0 και μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Δεν αποδίδεις σωστά εάν δεν πιεστείς για να τελειώσεις. Θα προσπαθήσουμε εάν είναι εφικτό να τελειώνουμε σε τρεις αγώνες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ