2013-04-16 19:04:18
Φωτογραφία για Πρόστιμο 150 χιλ. στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα
Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ για όσα ειπώθηκαν μετά τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Ευρωλίγκας στον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς τους τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ για τους χαρακτηρισμούς κατά της διοργανώτριας αρχής, μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με την Μπαρτσελόνα.

Η τιμωρία επιβλήθηκε για τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα στις 9 Απριλίου και είχαν ως αποδέκτη τη διοργανώτρια αρχή.

Στην ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, αναφέρεται ότι ο αθλητικός δικαστής έλαβε υπόψιν του ότι οι δηλώσεις αυτές αναπαρήχθησαν από πολλές ευρωπαϊκά ΜΜΕ, προκαλώντας ζημιά στην εικόνα της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζεται ότι αν στο μέλλον υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις, ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο άλλων κυρώσεων, πλην των προστίμων, όπως για παράδειγμα τον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση!

Τέλος, στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται αναφορά και έξτρα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον αποψινό τρίτο αγώνα της σειράς με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ