2013-04-16 19:42:50
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Λεπτομέρειες για το ρόλο του Ζαγοράκη
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με νέο κείμενό της, αναφέρει πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ασχολείται με θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων.

Σε σχέση με το μεσημέρι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε μόνο πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναλάμβανε χρέη συμβούλου του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, υπάρχουν πλέον περισσότερες πληροφορίες για τα καθήκοντά του. Η ΠΑΕ "εμπλούτισε" το κείμενο για τον "Ζαγόρ" τονίζοντας πως "αναλαμβάνει σύμβουλος του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων".

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: "Η ΠΑΕ Π.A.ΟΚ. ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναλαμβάνει σύμβουλος του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων.

Αποτελεί πάγιο στόχο του μεγαλομετόχου να βρίσκονται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να συμβάλλουν με τις γνώσεις και την προσωπικότητά τους στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και η δραστηριοποίηση του Θόδωρου Ζαγοράκη σ΄αυτούς τους τομείς, μόνο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει".

Η τελευταία παράγραφος περί προσωπικότητας φαίνεται να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για μελλοντική επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BadgeClearer: Cydia tweak update
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BadgeClearer: Cydia tweak update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ