2013-04-17 18:09:20
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΕΠΟ...
Τη συμφωνία με την εταιρία αθλητικών ειδών «Intersport» ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (17/4) η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρία θα προσφέρει υποστηρικτικό πακέτο στην Εθνική Ελλάδας, ενώ ο Γιάννης Φαρφαρέλλης, εμπορικός διευθυντής της ΕΠΟ, υποστήριξε πως το έμπρακτο ενδιαφέρον της αθλητικής εταιρίας για την ανάπτυξη των υποδομών του ποδοσφαίρου συμβαδίζει με αυτή της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η INTERSPORT, νούμερο ένα αλυσίδα αθλητικών ειδών σε παγκόσμιο επίπεδο, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία αφορά υποστηρικτικό πακέτο στη Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και στην Ομοσπονδία.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την INTERSPORT στην οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η χορηγική συνεργασία με τη μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών μάς γεμίζει με ικανοποίηση, καθώς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αναγνωρισμένων brands προς την ΕΠΟ
. Ταυτόχρονα, το έμπρακτο ενδιαφέρον της INTERSPORT στους τομείς της ανάπτυξης και διάδοσης του ποδοσφαίρου συμβαδίζει με τη δική μας αντίληψη για τη σημασία των υποδομών του ποδοσφαίρου και την εμπέδωση του φίλαθλου πνεύματος, από τις ακαδημίες μας έως και τις Εθνικές Ομάδες», σχολίασε ο Γιάννης Φαρφαρέλλης, Εμπορικός Διευθυντής της ΕΠΟ.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της INTERSPORT και της ΕΠΟ, ενός από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα, τον οποίο συγχαίρουμε για το έργο του. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά αθλητικών ειδών και βλέποντας τον αθλητισμό σαν την κληρονομιά και την πεμπτουσία της INTERSPORT, αντιλαμβανόμαστε το ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε στην ανάπτυξη και διάδοσή του. Έτσι, ως μέρος της στρατηγικής μας, στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας μάλιστα βαρύτητα στα ανερχόμενα ταλέντα των προεπιλογών της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο μέλλον», δήλωσε ο Νικήτας Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής της INTERSPORT.

Λίγα λόγια για την INTERSPORT

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 40 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας, με σύνολο 87 καταστημάτων σήμερα συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες, δίκτυο 5.400 καταστημάτων και κύκλο εργασιών που το 2012 έφτασε τα 9,9 δις Ευρώ.

Η πεποίθηση της INTERSPORT είναι πως τα οφέλη του αθλητισμού προορίζονται για όλους και η παγκόσμια αποστολή της είναι να βάζει καθημερινά τον αθλητισμό στη ζωή των ανθρώπων. Η φιλοσοφία που έρχεται να υλοποιήσει την αποστολή αυτή είναι πως όσο περισσότερο διασκεδάζει κανείς όταν κάνει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνει. Έτσι, πέρα από τα οφέλη σε επίπεδο «ευ ζην», έχουν όλοι να αποκομίσουν από τον αθλητισμό κάτι μοναδικό: τις στιγμές διασκέδασης και ευχαρίστησης με τους φίλους ή την ομάδα τους, δηλαδή την ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού. Όταν αυτή η πλευρά του αθλητισμού γίνεται τρόπος ζωής, τότε τα οφέλη είναι πραγματικά ανεκτίμητα, χωρίς να έχει σημασία ποιο άθλημα έχει επιλέξει κανείς ή σε τι επίπεδο βρίσκεται. Για τους λόγους αυτούς, στηρίζει τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο το έργο αθλητικών διοργανώσεων και φορέων, με στόχο να εμπνεύσει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού στο ευρύ κοινό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ