2013-04-20 04:12:03
Φωτογραφία για Ψηλόμεσα παντελόνια: Γιατί να τα προτιμήσεις;
Ξέχνα τα άβολα χαμηλοκάβαλα τζην σου και επένδυσε στην αγορά ενός παντελονιού που αγκαλιάζει τη μέση σου. Τι πιο άνετο και κομψό από ένα παντελόνι που καλύπτει τη μέση και την περιφέρεια με τον πιο stylish τρόπο; Τα ψηλόμεσα παντελόνια επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν και υπόσχονται να σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ και θηλυκότητας στο λεπτό!

Ποιο να επιλέξεις;

Ένα κλασικό μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι είναι η πιο safe επιλογή για κάθε σεζόν και ώρα. Συνδύασέ το με τα ψηλοτάκουνά σου και ένα λευκό τοπάκι για το τέλειο black&white σύνολο, ή πόνταρε σε ένα τζιν ή printed πουκάμισο για πιο trendy εμφανίσεις.

Το λευκό ψηλόμεσο τζην είναι το top κομμάτι για να επενδύσεις αυτή τη σεζόν! Πρέπει όμως να είσαι λίγο προσεκτική, αφού το λευκό χρώμα σε παντελόνι είναι λίγο… επικίνδυνο για τη μεσογειακή σιλουέτα. Φρόντισε να είναι σε στυλ καμπάνα για να τονίσεις με κομψό τρόπο τη μέση σου.


Επέλεξε αυτό το κομμάτι στην πιο funky εκδοχή του! Τα έντονα χρώματα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και αναβαθμίζουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Ιδανικά ταίριαξε το παντελόνι σου με ένα λευκό η μαύρο φανελάκι ή πουκαμισάκι για να μην δείχνει υπερβολικό το σύνολό σου.

Μια ακόμη safe επιλογή είναι το παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Τα μυστικά του ψηλόμεσου Rule No1:

Πάντα το μπλουζάκι, ή το πουκάμισο μπαίνει από μέσα! Οπότε φρόντισε να φορέσεις κάτι εφαρμοστό.

Rule No2:

Τα τακούνια θα κάνουν το σώμα σου να μοιάζει αγνώριστο, εκτός και αν επιλέξεις ένα κομμάτι που να είναι ακριβώς στα μέτρα σου που ενδείκνυται και το σανδαλάκι ή τα μοκασίνια σου…

Rule No3:

Η ζώνη στη μέση κάνει θαύματα! Τίποτα δεν είναι αρκετό για να τονίσει τις θηλυκές σου καμπύλες. Ακόμη και αν το ψηλόμεσο παντελόνι κολακεύει τη μέση, μια oversized ζώνη θα απογειώσει τη συνολική σου εμφάνιση, χαρίζοντάς σου πολλούς παραπάνω πόντους θηλυκότητας.

Rule No4:

Τόλμησε να φορέσεις το super trendy μπουστάκι σου μαζί με το hot παντελόνι. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός και δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθόλου να τον υιοθετήσεις και εσύ!
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ