2013-04-20 09:00:07
Φωτογραφία για Ολοήμερη προπόνηση μοτοσυκλέτας την Κυριακή 21/4
Η EXTREME TRACKDAYS διοργανώνει ολοήμερη προπόνηση μοτοσυκλέτας με ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ !

Η χρονομέτρηση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δίνεται μόνο στις προαναφερθείσες κατηγορίες (προχωρημένους και αγωνιζόμενους ).

09:00 Έναρξη Ελεύθερων Δοκιμών

Τιμή για αγωνιζόμενους 45 €

Τεχνικός έλεγχος , παροχή τεχνικής βοήθειας και δυνατότητα επισκευής μοτοσυκλετών στην πίστα από την Skafidas Racing ( http://skafidasracing.com/ ) και τον Κώστα Σκαφίδα με την ομάδα του που θα σας δίνει και την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με το σωστό στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων (ρύθμιση αναρτήσεων, κατανομή βάρους, γρανάζωμα κλπ).

Οι φωτογράφοι της IGF productions ( www.igf.gr ) θα είναι πάντα εκεί για να καλύπτουν φωτογραφικά την οδήγησή σας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στο paddock!!!

Σε όλα τα EXTREMETRACKDAYS όπως πάντα υπάρχουν ολόσωμες δερμάτινες φόρμες, καθώς επίσης και πολλά μεγέθη σε μπότες προς ενοικίαση αρκεί να μας ενημερώσετε κατά την κράτησή σας για το μέγεθος που θέλετε, καθώς και λάστιχα PIRELLI και METZELER σε προνομιακές τιμές.

Οι έμπειροι πλοηγοί μας θα είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια της ημέρας για να σας βοηθήσουν και λύσουν όποιες απορίες μπορεί να έχετε.

Για κρατήσεις θέσεων όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

210-6523948 , 6988052737
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ