2013-04-20 11:15:00
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ...
Στο τέλος της σεζόν θα συζητηθεί το θέμα της παραμονής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Μετά το πέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταθέτουν τις εξελίξεις για την υπόθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα οι διοικούντες τον Ολυμπιακό.

«Στις 12 Μαΐου, μετά δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου, θα μας πει ο Μίτσελ και για τον “Κάνιο” και για όλους τους παίκτες», τονίζει η ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η αίσθηση πως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού χαφ, ακούγοντας την επιθυμία του κόσμου που λέει να παραμείνει ο παίκτης και να βοηθάει έστω και ως αλλαγή.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ μετά το τέλος του προχθεσινού ματς με τον Πανθρακικό έδειξε – σύμφωνα με όσα δήλωσε – ότι δύσκολα θα εισηγηθεί την παραμονή του «Κάνιο» φτάνει τα 37.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Ιμπαγάσα βοηθάει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τις ασίστ που βγάζει και την κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή της ομάδας.


Από εκεί και πέρα, η δοκιμή του Ισπανού τεχνικού να χρησιμοποιήσει μαζί για πρώτη φορά τον Μασάντο και τον Αργεντινό θεωρείται επιτυχημένη. Οι δύο… κοντοί έπαιξαν απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με τον Πορτογάλο να δείχνει πως μπορεί να κάνει περισσότερα δίπλα στον έμπειρο χαφ.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» αναφέρει πως ο Ιμπαγάσα και οι εκπρόσωποί του έχουν δεχθεί διερευνητικές κρούσεις από τον ΠΑΟΚ!

Ωστόσο, ο Αργεντινός έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως επιθυμία του είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ολυμπιακό ή στην Μαγιόρκα, η οποία θεωρεί πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Τον πιάσαμε» !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Τον πιάσαμε» !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ