2013-04-20 12:07:04
Φωτογραφία για Ξανά στον αγώνα για το μέλλον νοσοκομείου και ΤΕΙ στην Ιεράπετρα
Το μέλλον του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης θα τεθεί επί τάπητος σε συζήτηση που διοργανώνει... σήμερα το απόγευμα η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας. 

Η συζήτηση στην οποία έχουν προσκληθεί κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς αλλά και όλοι οι δημότες θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Μαρία Λιουδάκη.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι συνεχείς και δυναμικές κινητοποιήσεις μας έχουν αποδώσει κάποιους καρπούς, όπως η συζήτηση του θέματος της αυτοδιοίκησης του νοσοκομείου μας στο ΚΕΣΥΠΕ. Μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτές τις θετικές εξελίξεις αν θέλουμε να αποφύγουμε τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τον τόπο μας η εφαρμογή των μέτρων που έχουν δρομολογηθεί για τον τόπο μας. Η ίδια η εμπειρία μας έχει δείξει ότι απαιτείται διαρκής αγώνας για να αποτρέψουμε αρνητικές εξελίξεις και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Το ότι υπάρχει και λειτουργεί ακόμα το νοσοκομείο μας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη γι αυτό.


Με δεδομένη την επόμενη συζήτηση του ΚΕΣΥΠΕ στο τέλος του μήνα, ή τις αρχές του επόμενου, όπου αναμένονται απαντήσεις για το νοσοκομείο μας, με δεδομένο, ακόμα, το γεγονός ότι το προεδρικό διάταγμα που αφορά το ΤΕΙ μας δεν έχει ακόμα εκδοθεί, αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι κινδυνεύει η λειτουργία του ακόμα και την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο, καλούμε σε αυτή τη συζήτηση θεωρώντας ότι πρέπει όλοι μαζί, από κοινού να δώσουμε, και πάλι, ένα δυναμικό παρόν υπερασπιζόμενοι τον τόπο μας και το μέλλον μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ