2013-04-20 13:48:08
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... «21Χ21» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου θέλει να «σφραγίσει» και μαθηματικά ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί σήμερα (18.00 - Novasports) τη Βουλιαγμένη σε ντέρμπι κορυφής και ενώ... «φλερτάρει» με την 21η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 πόλο Ανδρών.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου, που προέρχονται από τις επιβλητικές νίκες επί των Παναθηναϊκού (17-5) και Χίου (4-12) αντίστοιχα, στοχεύουν σε ακόμα μι ανίκη, ώστε να φιξάρουν την πρώτη θέση της κανονικής σεζόν, που χαρίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εν όψει των επερχόμενων πλέι - οφ.

Ο Ολυμπιακός θέλει μπροστά στο κοινό του να πετύχει μια μεγάλη νίκη, ώστε να στείλει το μήνυμα στους ανταγωνιστές του ότι φέτος η ομάδα είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα, αλλά και να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή της στον θρόνο του ελληνικού πόλο!

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με την 21η και την 22η αγωνιστική που θα διεξαχθούν σε διάστημα τριών ημερών (Σάββατο και Δευτέρα).


Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Σταυρόπουλος και Σταυρίδης.

Οι ερυθρόλευκοι που φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους τη Δευτέρα (18:00) με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια θα στρέψουν την προσοχή τους στη διαδικασία των πλέι οφ.

Οι ημερομηνίες των εφετινών πλέι οφ είναι οι ακόλουθες:

24, 26, 28 Απριλίου (Α’ Φάση), 8, 11, 22, 25, 26 Μαϊου (Β’ Φάση).

Να θυμίσουμε ότι εμβόλιμα, στις 17 και 18 Μαΐου θα διεξαχθεί το φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ