2013-04-20 16:20:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Eπεισόδιο στα Ψηλαλώνια - Σκυλιά και παιδιά, μαζί στην παιδική χαρά...
Ένα ακόμα επεισόδιο για τους... σκύλους συνέβη την Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων. Όπως αναφέρουν μαγαζάτορες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία, πρόκειται για συνηθισμένη ιστορία, κατά την οποία ιδιοκτήτες σκύλων συνηθίζουν να απολαμβάνουν τα κυριακάτικα απογεύματα στην πλατεία μαζί με τα αγαπημένα τους τετράποδα, αλλά αφενός δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για την καθαριότητα και την υγιεινή, αφετέρου αφήνουν τους σκύλους να παίζουν ακόμα και στην παιδική χαρά!

Αυτό συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς ειδικά όταν ένα από τα σκυλιά πλησίασε απειλητικά δύο παιδιά που άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν. Οι γονείς τους λογομάχησαν με τους ιδιοκτήτες των τετράποδων και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Γενικώς πάντως οι διαμαρτυρίες δίνουν και παίρνουν επειδή δεν υπάρχει καμία φύλαξη στην πλατεία, με αποτέλεσμα ορισμένοι από τους κατόχους σκύλων να τους αφήνουν ακόμα και να αφοδεύουν στο γκαζόν χωρίς να καθαρίζουν, την ώρα που στα ίδια σημεία υπάρχουν μικρά παιδιά Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ