2013-04-21 08:55:03
Φωτογραφία για Πανικός για το νέο βιβλίο του Μπράουν
Στις 14 Μαίου θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίου του Νταν Μπράουν με τίτλο " Κόλαση". Το περίεργο είναι ότι τα τέσσερα εκατομμύρια των αντιτύπων φυλάσσονται στο φρούριο Φορτ Νοξ του αμερικανικού στρατού.

Διαβάσαμε: " Την... κόλαση του Δάντη ετοιμάζεται να διαβεί ο Νταν Μπράουν. Ο Βρετανός συγγραφέας, που έχει ταράξει ουκ ολίγες φορές τα ύδατα του χριστιανισμού με τα βιβλία του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 14 Μαίου με ένα νέο μυθιστόρημα, γεμάτο μυστήριο, θρησκευτικούς συμβολισμούς και καταιγιστική δράση. Αφού έλυσε το αίνιγμα της Μόνα Λίζα, τώρα θα επιχειρήσει να ρίξει φως στη δαντική "Κόλαση", καθώς αυτός είναι ο τίτλος του νέου του βιβλίου.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για την υπόθεση του βιβλίου, με το οποίο ο Μπραν Ντάουν φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ των 200 εκατομμυρίων αντιτύπως που είχε πουλήσει ο "Κώδικας Ντα Βίντσι". Παρά το γεγονός ότι έχουν τυπωθεί τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα, κανένας δεν έχει χαλάσει την έκπληξη.


Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο εκδοτικός οίκος "Doubleday" υποχρέωσε όποιον ήρθε σε επαφή με το αυθεντικό αντίγραφο να υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, με πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασής του. Τα περισσότερα αντίτυπα φυλάσσονται σαν ράβδοι χρυσού μέσα στο φρούριο του αμερικανικού στρατού, ενώ το μεγαλύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο "Amazon" τα έχει κρύψει σε ένα υπόστεγο αεροκάφων, το οποίο παρακολουθείται από ένοπλους φρουρούς επί 24ωρης βάσης".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ADATA XPG Gaming v2.0 Series DDR3-2600 MHz
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ADATA XPG Gaming v2.0 Series DDR3-2600 MHz
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ