2013-04-21 17:37:56
Φωτογραφία για ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ...
«Οι φιλοδοξίες μου είναι λίγο πιο μικρές απ΄ το σύμπαν

γιατί πρέπει να χωράνε κάπου»

Πρόκειται για παράφραση παλιού τραγουδιού της Μαρινέλας που ταιριάζει γάντι σε Πρόεδρο μεγάλου Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος επεκτείνει  διαρκώς τη δραστηριότητά του σε όλη τη χώρα, τα Βαλκάνια, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σύμπαν!

Το e-mail που έφτασε την Τετάρτη στις οθόνες των γιατρών της Αθήνας (κλικ εδώ) είναι άκρως ενδεικτικό:

  

Πρόκειται για συνέχεια των «δράσεων» στις οποίες επιδίδεται ο κ. Πατούλης στα όρια άλλων Ιατρικών Συλλόγων, χρησιμοποιώντας ως ιμάντα την Αρχιεπισκοπή. Παρά την ενόχληση που έχει κατ΄ επανάληψη εκδηλωθεί από Συλλόγους στους οποίους έκανε απόβαση το Ιερό Κλιμάκιο οι δράσεις συνεχίζονται αμείωτες με ελικόπτερα, αεροπλάνα και παπόρια.

Δυσάρεστη έκπληξη προκαλεί και η στάση του Διοικητή ΕΚΕΠΥ κ. Ευσταθίου, ο οποίος –αν και γιατρός- αποδέχεται να συνάψει «προγραμματικές συμφωνίες» με τον ΙΣΑ για Πανελλαδικές δράσεις, προσβάλλοντας τους Ιατρικούς Συλλόγους της Περιφέρειας και προκαλώντας την αντίδραση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (κλικ εδώ), τον μόνο που έχει θεσμικά αρμοδιότητα δράσεων σε πανελλήνιο επίπεδο.


 Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Πατούλης να περιοριστεί στα όρια της Αθήνας. 

Ο «ιατρικός ιμπεριαλισμός» δεν είναι μόνον κακόγουστος, αλλά μπορεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις να αποβεί και ζημιογόνος για τις φιλοδοξίες του..

 Ygeianet

  * Δείτε εδώ τη σχετική  επιστολή του ΠΙΣ προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ