2013-04-22 08:41:04
Φωτογραφία για Έκλεβαν πίνακες, εικόνες και ο,τιδήποτε… γυάλιζε!
Ένα πλήθος κλοπιμαίων και τα εργαλεία της… «δουλειάς» μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους τρεις Βούλγαροι διαρρήκτες που έπεσαν σε τυχαίο μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στα Τέμπη! Από τα ευρήματα εξιχνιάστηκαν δυο διαρρήξεις που είχαν κάνει στα Πατήσια τις πρώτες ημέρες του Απριλίου και φαίνεται ότι οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν ενώ μετέφεραν τη λεία τους στην πατρίδα τους.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 36 και 25 χρόνων και η 30χρονη γυναίκα που ήταν μαζί τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την κατοχή τεσσάρων μαχαιριών και ενός πιστολιού εκτόξευσης φωτοβολίδων με 15 καψύλλια. Έτσι κρατούνται μετά την παραπομπή τους στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά θα απολογηθούν στον ανακριτή και για τις διαρρήξεις που έκαναν στο διαμέρισμα μιας 55χρονης από το οποίο άρπαξαν έναν πίνακα ζωγραφικής και ασημικά και σε αυτό μιας 54χρονης ημεδαπής από το οποίο έκλεψαν κοσμήματα και ασημικά.

Το αυτοκίνητό τους, όμως, βρέθηκαν εκτός από αυτά τέσσερις εκκλησιαστικές εικόνες από τις οποίες μία ασημένια, ένα ασημένιο δισκοπότηρο με καπάκι, 13 ασημένια δαχτυλίδια, ένα επιχρυσωμένο δαχτυλίδι, δυο ασημένια βραχιόλια, μια χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν και εννέα ρολόγια, τρία κινητά, μία φωτογραφική μηχανή, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ξύλινο ρολόι τοίχου κι ένα μεταλλικό επιτραπέζιο, μία κλειδαριά πόρτας, πέντε μύλοι κλειδαριών κι ένας σύρτης ασφάλειας πόρτας, δύο γυάλινα φιαλίδια που περιέχουν άγνωστη ουσία, μία μπρούντζινη πλάκα και μία αυτοσχέδια γυάλινη πίπα για την εισπνοή ναρκωτικών που εξετάζεται από πού έχουν κλαπεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ