2013-04-22 10:04:14
Φωτογραφία για Νέο ξεκίνημα για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ υποβιβάζεται οριστικά: Στη Football League ή σε όποια κατηγορία υπαγορεύσουν οι διοικητικές και οικονομικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη ΠΑΕ.

Η Ενωση μολονότι ήθελε νίκη στο Περιστέρι, δεν τα κατάφερε και ο Ατρόμητος με 1-0 «υπέγραψε» τον υποβιβασμό της. Το γκολ για το 1-0 του Ατρομήτου σημείωσε ο Γιαννούλης με σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ετσι, η ΑΕΚ δεν έχει να περιμένει πλέον τίποτα, ούτε καν την εκδίκαση της έφεσης για το ματς με τον Πανθρακικό και την πρωτόδικη απόφαση της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με την οποία της αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το τωρινό και δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά την οδυνηρή ήττα, οι σκηνές στο γήπεδο του Περιστερίου έκαναν τους πάντες να συγκινηθούν. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους. Στον πάγκο, ο Νίκος Πανταζής, φυσιοθεραπευτής της ομάδας για δεκαετίες, έκλαιγε σαν μικρό παιδί, αδυνατώντας να πιστέψει πως η αγαπημένη του ΑΕΚ υποβιβάζεται
. Ακόμη και ο Γκερέιρο, ένας παίκτης που ήρθε από την Πολωνία, δέθηκε πολύ με την ομάδα και έμεινε ώρα ακίνητος μέχρι να συνειδητοποιήσει την θλιβερή κατάληξη που είχε το εφετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Οσο για τους οπαδούς, ήταν βουβοί στις εξέδρες και τώρα θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους σε μικρότερη κατηγορία. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την ΑΕΚ που θα κληθεί να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, μια ομάδα που σε βάθος χρόνου θα καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος.

Διαιτητής: Παππάς.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Μπρτίο, Π. Γκαρσία, Σουμπίνιο (75' Καραγκούνης), Ουντότζι(86' Μπάλλας), Δημούτσος, Ναπολεόνι(68' Καραμάνος).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Φούντας, Γκερέιρο(73' Αναστασόπουλος), Ρίκκα(80' Κατσικοκέρης), Πετρόπουλος(64' Τσίτας), Βλάχος, Μπουγαϊδης, Καραλής, Μητρόπουλος, Τσουκαλάς, Κουτρουμπής.

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ γνώριζε ήττα-υποβιβασμό στο Περιστέρι, είχαμε και τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (68' Γεωργιάδης, 80' Κατσουράνης), Αστέρας Τρίπολης -ΟΦΗ 2-1 (81', 90'+ Μπακασέτας- 13' Μακρής), Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0(35' Μπέλιτς, 77' Κανακούδης), Ξάνθη -Αρης 0-0, Πανθρακικός-Κέρκυρα 2-1 (37' Τζάνης, 83' Παπαδόπουλος-88' Κυβελίδης). I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ