2013-04-22 12:00:10
Φωτογραφία για ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένοι να βγάλουν –έστω και προσωρινά- από το μυαλό τους το τι έγινε στο 4ο παιχνίδι της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας με την Εφές, αλλά και το τι θα επακολουθήσει στο ΣΕΦ σε λίγες μέρες.

Ο Ολυμπιακός σήμερα στις 18:00 (χωρίς Τηλεοπτική Μετάδοση) υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ τον Πανελευσινιακό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ και φυσικά αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι είναι να πραγματοποιήσουν ένα επιβλητικό παιχνίδι, τηρώντας το πλάνο τους και διατηρώντας παράλληλα σε ένα καλό επίπεδο το ρυθμό τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν ζήτησαν την αναβολή του αγώνα, αφού από τη στιγμή που μεσολαβούν αρκετές μέρες για το 5ο ματς με την Εφές, θεώρησαν ότι χρειάζονται ένα επίσημο παιχνίδι που θα βοηθήσει την ομάδα στην προετοιμασία της για την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι.

Στο Λιμάνι θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα καλό παιχνίδι, βασιζόμενο στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Τα μεγέθη βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν, ωστόσο μία καλή εμφάνιση πάνω στο πλάνο των ερυθρόλευκων θα βοηθήσει ενόψει του αγώνα με την Εφές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια καλή ευκαιρία να δουλέψει αφενός κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, αφετέρου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν επαρκή (ο Γκετσεβίτσιους έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα) ώστε να είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ