2013-04-22 17:40:03
Φωτογραφία για Απεργούν αύριο 23/4 οι εφοριακοί – Τα αιτήματα
Απεργούν αύριο 23 Απριλίου οι εφοριακοί σε όλη την χώρα, απαιτώντας διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για να συζητήσουν όλες τις αλλαγές που έρχονται στον κλάδο του με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Μάιο στην Βουλή, αλλά και για τα μέτρα που θα προκρίνουν την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την δημόσια λειτουργία όλου του ελεγκτικού μηχανισμού.

Οι εφοριακοί θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομιών, στην Καραγεώργη Σερβίας και καλούν όλους τους συναδέλφους τους σε εφορίες, ΣΔΟΕ, κτηματικές υπηρεσίες και κεντρικές υπηρεσίες να απεργήσουν.

Οι εφοριακοί έχουν την συμπαράσταση των ενώσεων λογιστών φοροτεχνικών του νομού Αττικής, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «εδώ και ένα χρόνο εντείνεται μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε, τόσο τα λογιστήρια όσο και ο φορολογικός έλεγχος των επιχειρήσεων, να περάσουν στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών εταιριών.


Οι ενώσεις υποστηρίζουν ότι στην αντίσταση αυτήν οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί είναι αλληλέγγυοι στον αγώνα της Π.Ο.Ε.- Δ.Ο.Υ. και στην απεργία της Τρίτης 23/04/2013.

Το Συντονιστικό Όργανο των Ενώσεων Λογιστών - Φοροτεχνικών Νομού Αττικής καλεί όλους τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς:

-Να απέχουν κατά την ημέρα αυτήν από την υποβολή δηλώσεων και εν γένει συναλλαγών με τις Δ.Ο.Υ., σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους του Δημοσίου.

-Να ενημερώσουν τους πελάτες τους ότι η παράδοση, των λογιστηρίων τους και των φορολογικών ελέγχων, στις πολυεθνικές εταιρείες μόνο επί πλέον φόρους και επιβαρύνσεις θα επιφέρει.
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ