2013-04-23 11:34:03
Φωτογραφία για Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων ο τραυματίας από την έκρηξη του βυτιοφόρου
Στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς νοσηλεύεται από χτες το απόγευμα ο 47χρονος οδηγός που τραυματίστηκε από την έκρηξη του βυτιοφόρου προκαλώντας αναστάτωση σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Η κατάσταση του 47χρονου τραυματία που φέρει εγκαύματα που καλύπτουν το 70% του σώματός του χαρακτηρίζεται κρίσιμη με τους γιατρούς να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του. Ο 47χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασή του και έτσι μεταφέρθηκε στην Αθήνα χτες το απόγευμα με C130.

Την ίδια ώρα σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου αποδίδεται η έκρηξη που χτες το μεσημέρι αναστάτωσε γνωστό ξενοδοχείο της Αμμουδάρας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων. Όπως τονίζεται σχετικά από τους ελέγχους προκέκυψε ότι το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες άδειες. Την ίδια ώρα η προανάκριση των αρχών για την υπόθεση συνεχίζεται προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες της έκρηξης που για την ώρα δεν έχουν επισήμως διευκρινιστεί.


Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι αναφέρουν:

Κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου ,προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρίας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ πώλησης υγραερίου. Από τους γενόμενους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική ,ΕΟΤ, Αστυνομία)προέκυψε ότι το ξενοδοχείο τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο άδειες.

Να σημειωθεί ότι η κατάσβεση της μικρής έκτασης φωτιάς που προκλήθηκε κατασβήστηκε από την ομάδα πυρασφάλειας του ξενοδοχείου. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία οδηγό και μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο της Πόλης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ