2013-04-29 19:33:09
Φωτογραφία για Πάτρα: H πολυσυζητημένη νονά Κατερίνα Στανίση έρχεται την Κυριακή του Πάσχα!
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει πάταγο με την εμφάνισή της ως "νονά" σε διαφήμιση των Jumbo, θα έρθει στην Πάτρα για μια μοναδική live εμφάνιση στα "Αστέρια", την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου.

Μαζί της εννοείται ότι θα έχει και την ορχήστρα της, ενώ λόγω και της τεράστιας δημοτικότητας της εξαιτίας και της διαφήμισης, προβλέπεται στο κέντρο «Αστέρια» να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Η Κατερίνα Στανίση που τελευταία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δέχεται τώρα τις προτάσεις «βροχή» ενώ όπως είδαμε στο διαδίκτυο πήγε και φωτογραφήθηκε και στην Βαρβάκειο κρεαταγορά στο κέντρο της Αθήνας όπου χτυπάει ο παλμός της Πασχαλινής αγοράς!

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News, η αυθεντική και γνήσια λαική τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε «έχω φάει πολλές “πόρτες” από ανθρώπους της δουλειάς και των media. Εγώ δεν έχω απαιτήσει να με σέβονται, αλλά περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.


Πέρασαν στιγμές που μου έκλεισαν πολλές πόρτες και ένιωσα άσχημα γι' αυτό... Αυτοί που μου έκλειναν τις πόρτες τώρα μου τηλεφωνούν για να μου ζητήσουν κάτι. Ήρθε ο καιρός να κλείσω και εγώ την πόρτα!”. Ακόμα είπε, «τα έχασα όλα και έμεινα στον άσσο... Ότι χρήματα είχα μαζέψει μου τα είχαν κάνει ομόλογα. Εγώ δεν ήξερα από αυτά. Εγώ το μόνο που γνώριζα ήταν ότι τα λεφτά είναι σταθερά, κλειστά...Ήταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό».

Η Κατερίνα Στανίση έχει ερμηνεύσει μερικά κλασικά λαικά κομμάτια όπως το «Μυστικές μου έρωτα» (από τις πρώτες της επιτυχίες) αλλά και πολλά ακόμη σουξέ όπως το «Συγγνώμη κύριε ποιος είστε», «Αναστατώνομαι», «Να σου κάνω μία ερώτηση», «Τότε», κ.α.

Η Κατερίνα Στανίση πρόσθεσε ακόμα στις δηλώσεις της ότι τώρα ξεκινάει από την αρχή. «Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς πολλές φορές από την αρχή, γιατί δεν είμαι 20 χρονών», είπε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει γεννηθεί το 1957 στη Νάουσα (σήμερα είναι 56 ετών). Σε ηλικία 17 ετών, μαζί με την οικογένειά της μετανάστευσαν στην Γερμανία, λόγω της φτώχειας και της ανεργίας που μάστιζε την δεκαετία του '60 την Ελλάδα, όπου εργάστηκε σε εργοστάσια, στην λάντζα εστιατορίων και ως οικιακή βοηθός.

Σε ηλικία 16 ετών ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο, στο νυχτερινό κέντρο «Maxim» στην Γερμανία, όπου και γνώρισε γνωστό ατζέντη που την παρότρυνε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Τέλος μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα» στο Star, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε «εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, είμαι η νονά όλου του χρόνου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λένε, ως λαϊκή τραγουδίστρια και ως λαϊκός άνθρωπος θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά στη Νάουσα. Βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα με τη δουλειά μου, καλυτέρεψε η ζωή μου, αλλά καλώς ή κακώς παρέμεινα ένας άνθρωπος καθημερινός».

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2610 336.427
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Α2 η ΑΕΚ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Α2 η ΑΕΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ