2013-05-23 04:38:04
Φωτογραφία για Διαψεύδει τώρα ο Γιοβάνοβιτς
Μύλος έγινε το θέμα της μεταγραφής του Μίλαν Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να δηλώνει ότι... έρχεται στην ομάδα για δυο χρόνια και στην συνέχεια να στέλνει sms στην ομάδα και να τα αρνείται όλα.

Σε επικοινωνία του με δημοσιογράφο της εφημερίδας nieuwsblad.de ο 32χρονος Σέρβος αρκέστηκε να τονίσει ότι "όσα γράφονται για μένα και την ελληνική ομάδα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Παράλληλα από τους πρωταθλητές Ελλάδας διαψεύδεται ακόμα και ενδιαφέρον για τον άσο της Αντερλεχτ ο οποίος για ένα ακόμη καλοκαίρι παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Στο δημοσίευμα της βέλγικης ιστοσελίδας επίσης τονίζεται ότι μετά το πέρας των διακοπών του ο Γιοβάνοβιτς θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Αντερλεχτ για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Βελγίου.

Δεν αποκλείεται, τέλος, ο Σέρβος να χρησιμοποιεί το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να αποσπάσει μία καλύτερη συμφωνία από την Αντερλεχτ. Κατά πληροφορίες, η βελγική ομάδα του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο ενώ ο ίδιος θέλει διετές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δίδυμο Ρούνει με Ίμπρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δίδυμο Ρούνει με Ίμπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ