2013-05-26 13:37:09
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ «ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
«Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τι παίκτες ψάχνει», ξεκαθάρισε ο Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" και επανέλαβε ότι από την 1η Ιουνίου θα αρχίσει η κινητοποίηση για την απόκτηση παικτών στο Λιμάνι.

«Φωτογραφίζεται μια εικόνα ομάδας που δεν ξέρει τι θέλει… Αυτό δεν συμβαίνει. Εμείς ξέρουμε τι ψάχνουμε», τόνισε o υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλώνοντας την ενόχλησή του για δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Για άλλη μια φορά οι ερυθρόλευκοι, -αυτή τη φορά μέσω του Κώστα Καραπαπά- ξεκαθάρισαν ότι η μεταγραφική κινητικότητα θα αρχίσει από την 1η Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στη συνέντευξή του επανέλαβε πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει και –τέλος- σχολίασε για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μιας μεταγραφής… «βόμβας».

«Δεν υπάρχει η λέξη βόμβα στο μυαλό μας λόγω και των οικονομικών δεδομένων της εποχής. Εκτός κι αν αποφασίσει ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση…».


Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά στην εκπομπή «Στάση Media»:

-για τα φιλικά παιχνίδια:

«Το σίγουρο είναι πως από τις 9 έως τις 19 η ομάδα θα είναι στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και από τις 24 έως τις αρχές του Αυγούστου στο Έρμελο. Μετά θα ταξιδέψουμε για την Αγγλία για το φιλικό παιχνίδι για τον μεγάλο αρχηγό της αγγλικής ομάδας, τον Τζέραρντ. Άλλα φιλικά δεν έχουν κλείσει μέχρι τώρα. Είναι μια μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό. Τα έσοδα που θα έχει ο Ολυμπιακός από το φιλικό παιχνίδι θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως θα κάνει και η Λίβερπουλ.

-για τα μεταγραφικά και τους πολλούς παίκτες που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού:

«Έχω την πολυτέλεια και την τύχη ή άτυχία, να δω το έργο αυτό από δύο πλευρές. Ως δημοσιογράφος και τώρα μέσα από την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν βρίσκεται ονόματα από το μυαλό του. Υπάρχει μια μεγάλη πιάτσα που προωθεί ονόματα. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ανεξάρτητα από τις βολιδοσκοπήσεις, από την 1η Ιουνίου θα ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά.

Αυτό που πρέπει να σταματήσει όμως γιατί ενοχλεί όλους όσοι ξέρουν ποδόσφαιρου είναι ότι δεν γίνεται να ενδιαφέρεται μια ομάδα για τον Κακουτά και τον Νενέ… για έναν παίκτη πολύ μεγάλης αξίας και έναν όχι τέτοιας, για μια Μπέντλεϊ και ένα Γιούγκο, ταυτόχρονα.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει γιατί ενοχλεί τον κόσμο Φωτογραφίζεται μια εικόνα ομάδας που δεν ξέρει τι θέλει, τι αναζητεί. Αυτό όμως δεν συμβαίνει! Εμείς ξέρουμε τι ψάχνουμε».

-για το ενδεχόμενο μεταγραφής – βόμβα:

«Δεν υπάρχει η λέξη βόμβα στο μυαλό μας και λόγω των οικονομικών δεδομένων. Εκτός βέβαια και αν αποφασίσει ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση. Δεν μπορώ να ξέρω κάτι… Αυτό που θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για να πάρουμε τους παίκτες που πρέπει εκεί που πονάμε.»

-για τον Τάτο:

«Ο Ανδρέας πήρε στην πλάτη του ένα βαρύ φορτίο και τα πήγε πολύ καλά»

-για το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι τόσο απλό… Τα μεγάλα κλαμπ που έχουν πολλούς παίκτες, τους αφήνουν αργά. Αναγκαστικά καταλαβαίνετε ότι εμείς πηγαίνουμε με τα δικά τους δεδομένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ