2013-05-27 17:01:03
Φωτογραφία για Ντενίση: Η αντίδραση της Μαριτίνας όταν έμαθε για την υιοθεσία
Για την κόρη της Μαριτίνα και πώς αντέδρασε η μικρή όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, μίλησε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει, δε δυσκολεύτηκε τελικά και πολύ να αποκαλύψει στη μικρή για την υιοθεσία και όπως δηλώνει στο Infokids.gr, είναι καλύτερο να λες νωρίς σε ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο.

"Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό" αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα. Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δεν σημαίνει κάτι. Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ