2013-06-01 22:37:07
Φωτογραφία για «ΛΙΩΜΑ» ΚΑΙ... ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΤΑΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Πρώτο θέμα στον Τύπο της Ρουμανίας ήταν το Σάββατο ο Γκάμπριελ Τάμας με τον παίκτη της Γουέστ Μπρομ να αποτελεί αρνητικό πρωταγωνιστή, καθώς τα έκανε... άνω κάτω στο Βουκουρέστι, όντας «λιώμα» στο μεθύσι!

Αποτέλεσμα αυτού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βίκτορ Πίτουρα, να τον αποκλείσει από την εθνική ομάδα, για το φιλικό με το Τρίνιταντ και Ταμπάκο!

Ο 29άχρονος αμυντικός είχε βγει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, ήπιε λίγο παραπάνω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μπλέξει σε καβγά στο μπαρ όπου είχε πάει, ενώ ακολούθως στο ξενοδοχείο, όπου έμενε, προκάλεσε καταστροφές. Επιστρέφοντας το πρωί στη... βάση του βρήκε την πόρτα κλειστή, και χωρίς να ελέγχει τον εαυτό του, αποφάσισε να σπάσει την πόρτα για να μπει μέσα. Οι υπάλληλοι δεν τον αναγνώρισαν, αφού ήταν μεθυσμένος!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ο Γκάμπριελ Τάμας συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Το θέμα πήρε έκταση με τον διεθνή άσο να οδηγείται με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα. Την επομένη πρωτοσέλιδο του άλλαξε το όνομα! Τον είχε πρωτοσέλιδο με ένα μπουκάλι ουίσκι, βάζοντας τίτλο: «Gabi Walker»!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ