2013-06-05 17:18:45
Φωτογραφία για Επιστροφή στην Αυστραλία για Κιούελ
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Χάρι Κιούελ, μιας και ο Αυστραλός συμφώνησε να φοράει την φανέλα της Μέλμπουρν Χαρτ, για τον επόμενο χρόνο. Εκεί θα βρει τον παλιόφιλό του Τζον Αλοΐζι, που είναι προπονητής της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα Αυστραλίας θα επιστρέψει ο Χάρι Κιούελ. Ο Αυστραλός, συμφώνησε σε όλα με την Μέλμπουρν Χαρτ και θα αγωνίζεται εκεί για τον επόμενο χρόνο.

Ο Κιούελ, τη σεζόν 2011-2012 αγωνιζόταν στη μισητή αντίπαλο της Μέλμπουρν Χαρτ, Μέλμπουρν Βίκτορι και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο 34χρονος, βρέθηκε επίσης για ένα εξάμηνο στην Αλ Γκαράφα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά αγωνίστηκε μόλις 3 φορές.

Η Μέλμπουρν Χαρτ, βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Κιούελ για αρκετές βδομάδες μέχρι να πει το τελικό "ναι".

Ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής είπε: "Ο Χάρι κατάλαβε ότι είχε αφήσει κάτι μισοτελειωμένο στην Αυστραλία και ήρθε για να το ολοκληρώσει".


"Σίγουρα ο αγώνας ενάντια στην πρώην του ομάδα, Μέλμπουρν Βίκτορι, θα είναι πολύ ιδαίτερος".

Ο Κιούελ από τη μεριά του δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσει ξανά ένα παλιό του φίλο, τον Τζον Αλοΐζι, ο οποίος πλέον είναι ο προπονητής της Μέλμπουρν Χαρτ.

"Ήταν ανέκαθεν πρόθεσή μου να επιστρέψω στην Αυστραλία. Με τον Τζον Αλοΐζι γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε αγωνιστεί και μαζί, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαστε μαζί στην Μέλμπουρν Χαρτ", ήταν η δήλωση του Αυστραλού.

Ο Χάρι Κιούελ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις Λίβερπουλ και Γαλατασαράι, ενώ έχει φορέσει 58 φορές τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ