2013-06-06 13:37:08
Φωτογραφία για Σε κλίμα έντασης συνεχίζεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου
Μήλον της έριδος έγινε η αγορά του ακινήτου στη Δεινοκράτους στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Η κατάθεση του δικηγόρου Γρηγόρη Μούργελα... ο οποίος είχε παρασταθεί στην πρώτη φάση της αγοραπωλησίας του επίμαχου ακινήτου στην BLUEBELL, διέψευσε ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του Νίκου Ζήγρα περί βαλίτσας με μετρητά 80 εκατ. δρχ , που πήρε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη για την επίμαχη αγορά.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο Νίκος Ζήγρας του είχε εμφανιστεί ως πληρεξούσιος της BLUEBELL δηλώνοντάς του ότι η εταιρεία επιθυμούσε να αγοράσει το ακίνητο της .

Σε ερωτήσεις του εισαγγελέα ο μάρτυρας υποστήριξε πως η αγορά του ακινήτου έγινε με επιταγές, κάτι που όπως είπε μπορεί να το επιβεβαιώσει και η τράπεζα. Όπως είπε, το ακίνητο αγοράστηκε με έμβασμα 98 εκατομμυρίων δραχμών το 1998, σε λογαριασμό του, που είχε δώσει στον κ. Ζήγρα. Αυτά, σύμφωνα με το μάρτυρα, δραχμοποιήθηκαν και κατατέθηκαν σε δυο επιταγές στον πωλητή.

Η κατάθεση του μάρτυρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Όλα τα αγόραζε ο Ζήγρας, αλλά κατέληγαν στον Τσοχατζόπουλο, για όνομα του Θεού».

Σε παρέμβασή του, ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου επανέλαβε πως δεν ήταν εκείνος που αγόραζε τα ακίνητα, αλλά ο πρώην Υπουργός.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ