2013-06-06 13:47:04
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΛΟ!
Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τη συμμετοχή του στον πρώτο τελικό της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο Έισι Λο, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο απουσίας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από την κλινική, όπου νοσηλευόταν, παρόλο που έχει καταπονηθεί αρκετά λόγω της περιπέτειας της υγείας του, δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ!

Πρόθεσή του είναι να καλύψει το συντομότερο δυνατόν το χαμένο έδαφος και να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους στον πρώτο καθοριστικό τελικό κόντρα στους "πράσινους" και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει την πρώτη της νίκη, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Ο Λο θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και εφόσον τα καταφέρει, αυτομάτως θα αυξηθούν σε σημαντικό βαθμό οι πιθανότητες να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις ανάγκες του πρώτου τελικού.

Ο 27χρονος Αμερικανός, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν καταλαβαίνει από ...ατυχίες και αναποδιές και μάλιστα κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι στον περυσινό αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε αγωνιστεί με βαρύ διάστρεμμα βοηθώντας το Θρύλο να κατακτήσει την πρώτη από τις δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ