2013-06-06 16:40:06
Φωτογραφία για ΑΦΗΣΕ... ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΝ ΚΕΣΕΛ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Απόντες από την προεπιλογή της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ είναι οι Μάρκο Κέσελ και Μιλένκο Τέπιτς, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν ο τραυματίας Μίλος Τεόντοσιτς και ο Νέναντ Κρστιτς.

Εκτός προεπιλογής της εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ άφησε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον πρώην παίκτη των πρωταθλητών Ευρώπης, Μάρκο Κέσελ, καθώς και τους Μιλένκο Τέπιτς και Αλεξάνταρ Ράσιτς, που... πλήρωσαν την κακή σεζόν που είχαν με τις ομάδες τους.

Αντίθετα, στην 20άδα που κάλεσε βρίσκεται παρά τον τραυματισμό του ο Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και ο Νέναντ Κρστιτς. Παράλληλα επανέρχεται ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς.

Η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, ΠΓΔΜ και Λετονία.

Αναλυτικά η λίστα:

Νέναντ Κρστιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Ζόραν Έρτσεγκ, Βλάντιμιρ Μίτσοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Κάχα Λαμποράλ), Ράσκο Κάτιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βλάντιμιρ Στίματς (Μπάνβιτ), Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ντέγιαν Μούσλι, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Στέφαν Μάρκοβιτς (Βαλένθια), Βασίλιε Μίτσιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Μέγκα Βιζούρα), Νεμάνια Νέντοβιτς (Λιέτουβος Ρίτας), Μίλαν Μάτσβαν (Γαλατάσαραϊ), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Αναντολού Εφές), Ντανίλο Άντουσιτς (Μπολόνια), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (Ραντνίτσκι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ