2013-06-12 02:04:03
Φωτογραφία για Eυτυχώς ο κ.Νταβλούρος κατάλαβε την εμμονή του...στο λάθος των εσωκομματικών κοκορομαχιών!
Ο Πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ, αμέσως μετά την γραπτή δήλωση του Βουλευτή της παράταξης στο νομό κ.Θανάση Νταβλούρου,περί δήθεν " έμμονων ιδεών που κατατρύχεται... και συνδρομή στην επιτυχία του συνεδρίου του κόμματος,με συστράτευση και ομοψυχία", έκανε το πιο κάτω σχόλιο:

"Ευτυχώς, έστω και..."κατόπιν εορτής" ο κ. Βουλευτής, αντελήφθη τις άκαιρες δηλώσεις του για το πρόσωπό μου - ως Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας της Ν.Δ το 2010 - και τη χαμηλή απόδοση του παραταξιακού συνδυασμού μου (αποτέλεσμα πολλών εσωκομματικών δεινών κι ευτράπελων) και τώρα "αντιπαρερχόμενος" αναγκαστικά το μέγα πολιτικό και κομματικό του λάθος,με προτρέπει σε συστράτευση κι ομοψυχία εν όψει του Συνεδρίου της Ν.Δ!

Κάτι είναι κι αυτό..."κάλλιο αργά παρά ποτέ", αν και δεν απαιτείτο η δημόσια πρόσκληση και προτροπή στο πρόσωπό μου.Η δεκαετή πολιτική μου πορεία, του θυμίζω, ότι έχει περάσει ενεργά,μαχητικά κι ενωτικά από πολλά κομματικά Συνέδρια, εν αντιθέσει με τον ίδιο που το προσεχές του Ιουνίου, θα'ναι γι'αυτόν πράγματι μια πρώτη καλή εμπειρία!


Θέλω να πιστεύω,ότι την επόμενη φορά που θα θελήσει να μιλήσει δημόσια για πολιτικές καταστάσεις που συνδέονται άρρηκτα με "συναδέλφους" του ομοϊδεάτες, να ξέρει πως τον ακούν και κατά συνέπεια δεν μπορεί να τυγχάνει "ασυλίας μονολόγου", αφού σίγουρα δεν πρόκειται για ανακοινώσεις τύπου...αστυνομικών συμβάντων( !),αλλά για πολιτική με παρελθόν, παρόν και μέλλον και με πολλούς παράγοντες που την καθορίζουν κατά καιρούς!

Προφανώς κι ο αγώνας μας με τον κ. Νταβλούρο, για την καλυτέρευση των πραγμάτων στη χώρα θα 'ναι κοινός, υπό τον Αντώνη Σαμαρά και τη "στέγη" της Ν.Δ, με σεβασμό όμως ελπίζω στις αποφάσεις του Αρχηγού και του κόμματος"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ