2013-06-14 09:26:14
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΠΕΡΙΜΕΝΕ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΔΟΥ
Ο Ζοάν Βερδού έκανε γνωστή την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ αλλά όχι και την νέα του ομάδα...

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Βερδού στην Ισπανία δεν... απέφερε αυτό που όλοι περίμεναν στον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα πως θα έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ αλλά και την νέα του ομάδα επιβεβαιώθηκαν, αλλά... κατά το ήμισυ.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής όντως αποχαιρέτησε την Εσπανιόλ στην οποία και αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά δεν έκανε καμία ουσιαστική αναφορά για το μέλλον του.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με το μέλλον του αφορούσε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπέτις.

"Μπέτις; Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχω υπογράψει πουθενά", τόνισε ο Βερδού ο οποίος απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με την νέα του ομάδα είπε:


"Πλέον θα κοιτάξω το μέλλον μου. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να κάνω. Θα αρχίσω να εξετάζω τις προτάσεις που έχω για να πάρω την απόφασή μου", ανέφερε.

Στον Ολυμπιακό πλέον καλούνται να συνεχίσουν να περιμένουν για τον παίκτη που, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, θέλει πολύ ο Μίτσελ στην ομάδα που έχει στο μυαλό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Φυσικά, αυτή δεν είναι μια εξέλιξη που έπιασε απροετοίμαστους τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση για την οποία θα πρέπει να περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως γνωρίζουν και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια απόκτησης του Βερδού καθώς παρά το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει, όπως είπε και ο ατζέντης του, μια άκρως δελεαστική πρόταση, υπάρχουν πολλές ομάδες από την Ισπανία, και όχι μόνο, που θέλουν τον Βερδού στο ρόστερ τους στη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ