2013-06-15 17:56:23
Φωτογραφία για Καταλήγει στη Φορτούνα ο Γιαννιώτας
Ο Γιάννης Γιαννιώτας μπορεί να κινείται σε ρυθμούς Εθνικής ομάδας U20 εν όψει του Μουντιάλ στα γήπεδα της Τουρκίας ωστόσο ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη φαίνεται κάθε μέρα που περνάει να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Κάθε μέρα που περνάει ο Γιάννης Γιαννιώτας φαίνεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να αφήσει τον Άρη και να μετακομίσει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο διεθνής επιθετικός μπορεί να κινείται σε ρυθμούς Εθνικής ομάδας U20 εν όψει του Μουντιάλ στα γήπεδα της Τουρκίας ωστόσο φέρεται να έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα.

Η υπόθεσή του δείχνει να έχει μπει στην τελική της ευθεία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου και δεν αποκλείεται ως την επόμενη εβδομάδα να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα η ρήτρα αποδέσμευσης του Γιαννιώτα είναι 150.000 ευρώ που μαζί με τα «τροφεία» μπορεί να φθάσει μέχρι και τις 450.000 ευρώ σύμφωνα και με τις γερμανικές εφημερίδες.


Κατά τα άλλα η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πρώτη της συμφωνία με χορηγό με αυτόν να πρόκειται για την εταιρία S.T. Solarcell Technologies LTD, η οποία δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε τα εξής: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία S.T. Solarcell Technologies LTD. Ο νέος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει γραφεία στην Λεμεσό της Κύπρου και στην Σόφια της Βουλγαρίας και οι δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταιρείας είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, βιομάζα, εξοικονόμηση ενέργειας κ.λ.π.). Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σύντομα θα ανακοινώσει όλο το πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ