2013-06-16 10:54:04
Φωτογραφία για Ο ΒΕΡΔΟΥ, Ο ΜΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Η απάντηση του Ζοάν Βερδού στην πρόταση των 4,2 εκ ευρώ για τριετές συμβόλαιο και η προσπάθεια για την απόκτηση του Γιοάν Μολό από τη Νανσί, είτε με αγορά είτε αρχικά με δανεισμό είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", θεωρούν ότι ο Βερδού θα απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό, καθώς η επίσκεψή στην Αθήνα έχει αφήσει ικανοποιημένους τους συγγενείς του 30χρονου άσου, τον πατέρα και τη σύζυγό του, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Για τον Μολό ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του προέδρου της Νανσί για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, με τον Πιερ Ισά να έχει κάνει σημαντική δουλειά σ΄αυτή την υπόθεση. Για τον 23χρονο επιθετικό υπάρχει και η λύση του δανεισμού του με οψιόν αγοράς, ενώ ενδιαφέρον δείχνει και η Σεντ Ετιέν.

Οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν διάφορα σενάρια των τελευταίων ημερών, όπως για Μαλουντά και Σισοκό, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία έχουν δείξει ξανά ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ