2013-06-16 18:46:31
Φωτογραφία για Σοκ: Δισεκατομμυριoύχος επιχειρηματίας προσπάθησε να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ γυναίκα του σε εστιατόριο
Nα πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του προσπάθησε ο γνωστός συλλέκτης και επιχειρηματίας Τσαρλς Σαάτσι. Το περιστατικό, μάλιστα, δεν συνέβη εντός των τεσσάρων τοιχών του σπιτιού τους αλλά σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου, μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων θαμώνων.

Ο Τσαρλς Σαάτσι είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή έργων τέχνης που έχει, αλλά και για τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί από καμπάνιες της Θάτσερ μέχρι την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη.

Η σύζυγός του είναι η σεφ Νιγκέλα Λόσον η οποία έχει δική της εκπομπή στην τηλεόραση η οποία προβάλλεται και στη χώρα μας.

Το βρετανικό περιοδικό People δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν τον Σαάτσι να σφίγγει το λαιμό της γυναίκας του ενώ την ίδια ώρα αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η γυναίκα έμοιαζε έντρομη.

Ο επιχειρηματίας, όπως υποστηρίζουν άλλοι θαμώνες του μαγαζιού, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει στη σύζυγό του και στη συνέχεια πέρασε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και άρχισε να τη σφίγγει.


Το περιστατικό έληξε εκεί, αφού ο επιχειρηματίας φάνηκε να υποχώρσε και να τράβηξε εν τέλει τα χέρια του από το λαιμό της Νιγκέλα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες η γνωστή τηλεσέφ, στη συνέχεια ήπιε μονορούφι το κρασί της και ξεκίνησε να του μιλάει ήρεμα. Μάλιστα, παρά την επίθεσή του, τον χάιδευε στο χέρι και τον φίλησε και στο μάγουλο.

«Συνεχώς σκούπιζε τα μάτια της που έτρεχαν και σε κάποια φάση φώναζε προσπαθώντας όμως να τον ηρεμήσει λες και ήταν μικρό παιδί» προσθέτει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Σαάτσι, στο τέλος, σηκώθηκε εκνευρισμένος και πήγε στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η σύζυγός του.

Πάντως, δεκάδες χρήστες στο Τwitter ζήτησαν δημόσια από την αστυνομία να συλλάβει τον επιχειρηματία για κακοποίηση.

Πηγή: iefimerida.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ