2013-06-16 20:11:23
Φωτογραφία για 3261 - Αποκλειστικές φωτογραφίες του κ. Γιάννη Μπουτάρη από την απρόσκλητη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και την άρνηση των Αγιορειτών να τον δεχθούν
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου με αφορμή την τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας στις 10 το πρωί έφθασε στις Καρυές, ταυτόχρονα με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης με την ιδιότητα του Προέδρου της Αγιορειτικής Εστίας (θέση που καταλαμβάνει ο εκάστοτε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης).

Πληροφορηθέντες το γεγονός οι Αγιορείτες ανακοίνωσαν στον Ειδικό Σύμβουλο της Αγιορειτικής Εστίας κ. Δημήτριο Σαλπιστή πως ο Δήμαρχος δεν προσκλήθηκε και είναι ανεπιθύμητος.

Ο τελευταίος ενημέρωσε τον κ. Μπουτάρη πως δεν μπορεί να ανέβει στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο και να συμμετάσχει στις εκεί εορταστικές εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει αυτός στον χώρο του κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού του Πρωτάτου και να παραστεί μόνο στην τελετή εντός του Ναού, όπου προφανώς μπορεί να εισέλθει όποιος το επιθυμεί.
agioritikesmnimes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ