2013-06-16 21:49:50
Φωτογραφία για Εκτός Εθνικής για το Μουντιάλ U20 ο Φούντας
Ο Ταξιάρχης Φούντας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ενισχύσει την Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας. Ευχές από τον Σαρρή στα μέλη της ελληνικής αποστολής

Με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συνεχίστηκε την Κυριακή (16/6) η προετοιμασία της Εθνικής Νέων U20, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τουρκίας.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την γείτονα χώρα, προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο παίκτης ο οποίος είχε δηλωθεί στην αποστολή της Εθνικής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η ιατρός της Εθνικής U20 απέστειλε στην αρμόδια επιτροπή της FIFA το φάκελο με τις εξετάσεις του ποδοσφαιριστή και, πλέον, αναμένεται η απάντηση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για το αν μπορεί ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσάνας, να καλέσει στη θέση του άλλον ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, συνάντησε τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει, μίλησε μαζί τους και τούς ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Μουντιάλ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ