2013-06-16 21:51:47
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε 3 μεταγραφές ο Απόλλων Σμύρνης
Σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ανακοίνωσε τους Λεονάρντο Μιγκέλ Άλβαρες, Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Χρήστο Μίνγκα.

Η νέα σεζόν θα έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις από τη στιγμή που ο Απόλλωνας ανέβηκε στην Superleague και όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη την ενίσχυση του ρόστερ.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προχώρησε την Κυριακή μάλιστα σε τριπλή μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τους Λεονάρντο Μιγκέλ Άλβαρες, Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Χρήστο Μίνγκα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά και Πανθρακικό αντίστοιχα και η ομάδα της Ριζούπολης δεν έχασε την ευκαιρία και τους πρόσθεσε στο ρόστερ της.

Ο Άλβαρες είναι 32χρονος Αργεντινός που φέτος ήταν ο βασικός στην μεσαία γραμμή του Αστέρα Τρίπολης και πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις με 1 γκολ, ενώ οι Μίνγκας (30 συμμετοχές - 1 γκολ) και Αργυρόπουλος (26 συμμετοχές) είναι 29 και 23 ετών αντίστοιχα.


Οι ανακοινώσεις:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Leonardo Miguel Alvarez. O 32χρονος Αργεντινός, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μίνγκα. O 29χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως μέσος και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πανθρακικού.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αργυρόπουλου. O 23χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ