2013-06-17 08:01:04
Φωτογραφία για Παράνομα καζίνο στην Κατερίνη και το Ρέθυμνο
Δεν πρόλαβε να αποτρέψει τον έλεγχο των αστυνομικών της Ασφαλείας ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός... καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Κατερίνη, που προσπάθησε μέσω της κεντρικής μονάδας να μετατρέψει την εικόνα στις οθόνες των 17 υπολογιστών οι οποίοι έπαιζαν «φρουτάκια».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπάλληλο που διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να εργάζεται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατέσχεσαν τους υπολογιστές, τον server και παρελκόμενα του.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και περί δημόσιας υγείας, ενώ ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Με τις ίδιες κατηγορίες συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο ένας 31χρονος και δυο γυναίκες ηλικίας 19 και 25 χρόνων, ως υπεύθυνοι δυο καταστημάτων στα οποία λειτουργούσαν 20 υπολογιστές για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών χωρίς άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Στα δύο καταστήματα κατασχέθηκαν συνολικά 858 ευρώ και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ