2013-06-17 09:26:04
Φωτογραφία για “Aυτοκτόνησε” ο Παναιτωλικός - “Χαμός” για την άνοδο
Με γκολ στο 95΄ ο αποδεκατισμένος Ηρακλής νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό των 10 παικτών και έβαλε φωτιά στη μάχη για την άνοδο στην Superleague. Τέταρτη ισοπαλία στα τέσσερα φετινά μεταξύ τους για Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου με 1-1 και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χρίστιαν Κιρόφσκι, ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και του στέρησε το δικαίωμα να πανηγυρίσει από την 5η αγωνιστική την επιστροφή στη Super League.

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύθηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα του Ηρακλή και στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Στέλιου Σφακιανάκη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μίρνες Σίσιτς. Τα χαμόγελα, πάντως, δεν άργησαν να κοπούν αφού στο 27' ο Γιάννης Ιωάννου ανέτρεψε τον κατευθυνόμενο προς τη φιλοξενούμενη περιοχή Χρίστιαν Κιρόφσκι και αποβλήθηκε.

Το γκολ του Κιρόφσκι στο 67ο λεπτό κόντρα στην ροή του αγώνα έφερε το ματς στα ίσα και 12 λεπτά αργότερα ο Νταμιάν Μπελόν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναδώσει το προβάδισμα στον Παναιτωλικό, εν τέλει όμως, η ομάδα που σκόραρε ήταν εκείνη που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη γοήτρου με σουτ του Κιρόφσκι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Χ. Παληγεώργος, Βουτσιάς (76' Ντατίδης), Φερνάντες, Νατσιόπουλος (54' Γεωργίου), Σιατραβάνης (63' Χιονίδης), Σαράφογλου, Θόρια, Κιρόφσκι.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Τζούνιορ (88' Πασάς), Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος (62' Μουμίν).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο τοπικό ντέρμπι, αν και ήταν πολύ καλύτερος. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού, πήρε το προβάδισμα με κοντινή προσπάθεια του Ηλία Σολάκη, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Μάριο Μπρέσκα.

Η απάντηση της Νίκης, πάντως, ήρθε άμεσα (στο 24' με κεφαλιά του Άγγελου Βέρτζου, μετά από κόρνερ του Μανώλη Σκούφαλη). Έξι λεπτά αργότερα ο Κώστας Φλίγκος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά ο Θοδωρής Γκίτκος απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε με αντεπιθέσεις και στο 80ό λεπτό άγγιξε το γκολ όταν το σουτ του Γιανίκ Γιενγκά χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Ηλία Βούρα.

Βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 11

2. Ολυμπιακός Βόλου 9

3. Ηρακλής 7

4. Νίκη Βόλου 3

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Τετάρτη (19/6)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός (20.00, OTE TV)

Ηρακλής-Νίκη Βόλου (20.00, OTE TV)

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ