2013-06-17 11:01:42
Φωτογραφία για 2 προτάσεις κατέθεσε η Σίτι για Καβάνι!
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην απόκτηση του Έντισον Καβάνι, κάνοντας της μάλιστα μια διπλή πρόταση για τον Ουρουγουανό επιθετικό, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή οι δυο μεγαλύτεροι μνηστήρες του Έντισον Καβάνι της Νάπολι. Απ' ότι φαίνεται πλέον όμως, η Σίτι προηγείται στην κούρσα απόκτησης του Ουρουγουανού.

Σύμφωνα με την ιταλική "Gazzeta dello Sport", η Σίτι φέρεται να έκανε μια... διπλή πρόταση στη Νάπολι για τον Καβάνι, αφήνοντάς στους Ιταλούς, την ελευθερία επιλογής.

Η πρώτη πρόταση είναι 55 εκατομμύρια ευρώ μετρητά για τον Ουρουγουανό στράικερ, δηλαδή 8.000.000 ευρώ λιγότερα από τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του.

Η δεύτερη, είναι 40.000.000 ευρώ, συν τον Έντιν Τζέκο για αντάλλαγμα, του οποίου το μέλλον -παρά την βοήθεια που έδωσε φέτος στη Σίτι- δεν βρίσκεται στο Μάντσεστερ.

Έτσι πλέον η Νάπολι, έχει να αποφασίσει μεταξύ δύο άκρως δελεαστικών προτάσεων. Από τη διοίκηση των Ιταλών ωστόσο, λέγεται πως ο Καβάνι δεν θα πουληθεί αν δεν δώσει κάποια ομάδα τα 63.000.000 ευρώ της ρήτρας του.

Από τη μεριά του ο Καβάνι, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Ουρουγουάης στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, δεν θέλει να αποφασίσει κάτι μέχρι να τελειώσει η διοργάνωση: "Δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον αυτή τη στιγμή. Σίγουρα μια συνεργασία με το Μουρίνιο, ωστόσο, θα ήταν ονειρική", ήταν τα λόγια του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ