2013-06-17 10:59:57
Φωτογραφία για Παίρνει Ραούλ Μπράβο η Λέγκια Βαρσοβίας
Η Λέγκια Βαρσοβίας ανακοίνωσε την απόκτηση ενός Ισπανού αμυντικού, αυτός με τη σειρά του ξε... ανακοινώθηκε και τελικά ο σύλλογος της Πολωνίας καταλήγει στον Ραούλ Μπράβο!

Αν παραφράσουμε λίγο το γνωστό σλόγκαν από διαφήμιση στην τηλεόραση και το κάνουμε: "Και η Λέγκια θέλει τον Ισπανό της", τότε είναι πιθανό να έχουμε πέσει... κουτί στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Λέγκια.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως για να καταλάβουμε κι εμείς τι ακριβώς συνέβη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πολωνία.

Η Λέγκια ήρθε, αρχικά, σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό Ίνιγο Λόπεθ για κλειστό διετές συμβόλαιο. Το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, γνωστός ρεπόρτερ της ομάδας έγραψε στο twitter πως η μεταγραφή χάλασε λόγω ασυνεννοησίας με τον μάνατζερ του παίκτη και τα χρήματα που ήταν να εισπράξει.

Οι Πολωνοί βέβαια δεν το έβαλαν κάτω και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο.

Ο 32άχρονος άσος πέρσι αγωνίστηκε σε 12 ματς στο Βέλγιο με την Μπερσότ και είναι ελεύθερος πλέον για την επόμενη περιπέτεια στην καριέρα του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ