2013-06-17 11:26:24
Φωτογραφία για Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη για την ΕΡΤ,  το λαθρομετανάστη, την Έλλη Στάη και τον Σαμαρά
Είναι ξεκάθαρο και ο τρόπος αναδιοργάνωσης-κλεισίματος της ΕΡΤ, καταδεικνύει ότι ούτε και ο Σαμαράς, όπως και κανένας άλλος από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, έχει όραμα και σχέδιο εξόδου του Ελλαδιστάν από την κρίση.

Το Ελλαδιστάν σταθερά και αταλάντευτα οδεύει προς την πλήρη αποσύνθεση του, ορφανό και αποξενωμένο από κάθε σχέση του με την πραγματική ανάπτυξη.

Ο Σαμαράς θα βγει τελικά πολύ κερδισμένος από την βεβιασμένη απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ και όχι μόνο θα βγει κερδισμένος, αλλά αν υποθέσουμε ότι θα ορίσει μια μακρινή ημερομηνία πχ πρώτη Σεπτέμβρη ως έναρξη λειτουργίας της ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανόν μέχρι τότε να έχει διαλυθεί ο αριστεροαλλήθωρος αχταρμάς του Τσίπρα, ο οποίος νομίζει ότι το κύριο πρόβλημα του Ελλαδιστάν αυτήν την στιγμή είναι ο αντιρατσιστικός νόμος και η ΕΡΤ.

Αναρωτιέμαι, τι σχέση μπορεί να έχει το όραμα και η στάση ζωής της Έλλης Στάη, με τον λαθρομετανάστη από την Αμυγδαλέζα ο οποίος σαν όψιμος απόγονος της Μαρίας Δαμανάκης την αντιγράφει και ζητά εθνικούς ξεσηκωμούς  από το μικρόφωνο της ΕΡΤ, λες και η ΕΡΤ είναι το Πολυτεχνείο του 2013.

Για όποιον ξέρει να μεταφράζει την ιστορία, γνωρίζει ότι αριστερά και λογική δεν πάνε μαζί, και ότι οι υπόλοιποι μαζί με τον Τσίπρα θα πάρουν  άλλο ένα το μάθημα λόγο ΕΡΤ.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ