2013-06-18 08:55:32
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Η περίπτωση της Άλκηστης Μπενέκου και της μετακίνησής της στον Ολυμπιακό ανάγεται πια στην κατηγορία των… μεταγραφικών θρίλερ.

Η 19χρονη φουνταριστή δεν έχει απαντήσει ακόμα οριστικά στον Χάρη Παυλίδη για το αν θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό και υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για αυτό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Η διεθνής πολίστρια θέλει να παίξει υπό την καθοδήγηση του προπονητή των ερυθρόλευκων, ξέρει ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνει η καλύτερη παίκτρια που μπορεί, παρ’ όλα αυτά η πρόταση καλού κολεγίου για πλήρη υποτροφία είναι πειρασμός κυρίως για τους γονείς της Άλκηστης και ειδικά από τη στιγμή που η αδελφή της, Ιόλη, έχει πάρει την απόφαση και σύντομα θα είναι κολεγιόπαις.

Αυτό που είναι βέβαιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η Άλκηστις Μπενέκου θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, διότι αγαπάει το πόλο και θέλει να γίνει η καλύτερη πολίστρια που μπορεί. Άλλωστε η τροποποίηση των προνομίων της δίνει το δικαίωμα από τον Σεπτέμβριο να εισαχθεί σε όποια σχολή θέλει, αν δεν της αρέσει η σχολή της.


Ο Παυλίδης, από τη μεριά του, σκέφτεται ότι με την Άλκηστη Μπενέκου στη σύνθεσή του κάνει κίνηση ματ και ο Ολυμπιακός ανεβαίνει τουλάχιστον ένα επίπεδο. Πάντως, η περίπτωσή της έχει πολλή αγωνία, αλλά ενδεχομένως να υπάρξει τελική εξέλιξη πριν βγει ο Ιούνιος.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κλείσει την Μπενέκου, θα κοιτάξει στο εξωτερικό για all around παίκτρια, μία αντίστοιχη Ίφκε φαν Μπέλκουμ. Αν όχι, ενδεχομένως να κοιτάξει για ξένη φουνταριστή. Πάντως, ο τρόμος για την αφαίμαξη του ελληνικού πόλο Γυναικών υπάρχει και… ζει ανάμεσά μας. Κανείς δεν εμπιστεύεται πια την Ελλάδα για το μέλλον και υπό την έννοια του φόβου αυτό μάλλον δεν είναι άδικο. Όμως η πραγματικότητα είναι κατάτι διαφορετική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ