2013-06-18 11:31:39
Φωτογραφία για Πάει για Μαχαμαντού Ντιαρά ο Παναθηναϊκός!
Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, που έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ, απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την θέση του αμυντικού χαφ. Έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Η περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον Παναθηναϊκό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου της Τρίτης (18/06). Σύμφωνα με αυτά, έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές στο ταξίδι που έκανε προ ημερών ο Γιάννης Αναστασίου στο Λονδίνο.

Το έδαφος μοιάζει πρόσφορο καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του 32άχρονου αμυντικού χαφ, δεν βγάζουν τον Παναθηναϊκό εκτός προϋπολογισμού. Στα συν για να γίνει αυτή η σημαντική μεταγραφή, δύο πρώην συμπαίκτες του άσου από το Μαλί.

Αρχικά ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκόυ, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με τον Ντιαρά τη σεζόν 1998/99 στον ΟΦΗ. Και φυσικά ο Γιώργος Καραγκούνης στην περσινή τους κοινή παρουσία με την Φούλαμ.


Το βιογραφικό του Ντιαρά, "μιλάει" από μόνο του για το πόσο σπουδαία θα είναι αυτή η μεταγραφή για το "τριφύλλι". Ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής, μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Βίτεσε (3 σεζόν), Λιόν (5), Ρεάλ Μαδρίτης (5), Μονακό και Φούλαμ (2 σεζόν).

Ένας τραυματισμός τον άφησε από το Γενάρη εκτός μάχης (μόλις 8 συμμετοχές την τελευταία σεζόν με την Φούλαμ), ωστόσο φέρεται πώς τον έχει ξεπεράσει. Στον Παναθηναϊκό βέβαια δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην μεταγραφή, αν δεν ελέγξουν πρώτα ιατρικά τον παίκτη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ