2013-06-18 13:25:23
Φωτογραφία για Πανικός για το λουκέτο (;) στο Νοσοκομείο Παναγία
Αναστάτωση μετά από φήμες ότι θα μπει λουκέτο στο νοσομείο Παναγία στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα το αμέσως επόμενο διάστημα ίδως και στα μέσα Ιουλίου Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το υπουργείο υγείας το νοσοκομείο κρίθηκε πολυέξοδο χωρίς να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες.

Άγνοια για το ενδεχόμενο λουκέτου δηλώνουν διοίκηση και εργαζόμενοι.

«Δεν έχω από πουθενά επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο» δήλωσε στο ΡΘ ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Παύλου Δ. Γούναρης ( το νοσοκομείο έχει συγχωνευθεί με το Παναγία).

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των 300 περίπου εργαζομένων στο νοσοκομείο. «Φοβάμαι πως θα έχουμε την τύχη της ΕΡΤ», ο Ιωάννης Κραμπίκας από το σωματείο εργαζομένων.

Υπενθύμισε άλλωστε ότι υπάρχει από τον περαμένο Φεβρουάριο ψηφισμένη τροπολογία στην Βουλή που προβλέπει την λειτουργία του νοσοκομείου Παναγία ως το τέλος του 2014.

Στο μεσοδιάστημα σχεδιάζεται να κατασκευαστεί νέα πτέρυγα στο νοσοκομείο του Αγίου Παύλου προκειμένου να στεγάσει το προσωπικό και τις κλινικές του Παναγία.

Οι εργαζόμενοι έλεβαν την δέσμευση για την λειτουργία του νοσοκομείου σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον ίδιο τον υπουργό υγείας.
rthess.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ