2013-06-18 14:21:07
Φωτογραφία για Oι πραγματικοί διάλογοι της χθεσινής σύσκεψης των αρχηγών – Φωνές, απειλές και ...αλλαγή πρωθυπουργού
Φωνές, απειλές και σαφή υπονοούμενα για αλλαγή πρωθυπουργού, είχε το εκρηκτικό μενού της χθεσινής τετράωρης συνάντησης των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έδειξε να χαμηλώσουν οι τόνοι, ωστόσο οι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν δίστασαν να αντεπιτεθούν. «Το θέμα δεν είναι η ΕΡΤ, ε.ίναι ότι δεν λειτουργείς δημοκρατικά, φέρεσαι αλαζονικά και δεν μας σέβεσαι», φώναζε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τα Νέα, ιδιαιτέρως αυστηρός ήταν και ο Φώτης Κουβέλης. «Δεν δέχομαι μονομερείς αποφάσεις, κι αν υπάρξει αδιέξοδο δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές, μπορούμε να βρούμε λύση και με άλλο τρόπο», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υπαινισσόμενος αλλαγή πρωθυπουργού.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον Γιάννη Στουρνάρα, το νέο «αφεντικό» της ΕΡΤ πια. «Αυτός ο φορέας (σ.σ.: ΝΕΡΙΤ) δεν μπορεί να είναι ούτε το υπουργείο Οικονομικών, ούτε ο στρατός», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας έξαλλος για το e-mail, με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών απειλούσε με κλείσιμο όσους περιφερειακούς σταθμούς αναμεταδίδουν το «πειρατικό» πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ