2013-06-19 12:01:21
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ : ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ Ο ΒΕΡΔΟΥ!
Την άποψη ότι ο Βερδού είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον «Πρωταθλητή»:

Ερνέστο, ποια είναι η γνώμη σου για τον Βερδού, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και του έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση;

«Ναι, γνωρίζω ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και ότι έχουν έρθει σε επαφή. Ο Ζοάν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μεσοεπιθετικός, με υψηλά ποσοστά στα τελειώματα των φάσεων. Είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, έξυπνος και ξέρει καλά την δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Ποια είναι η θέση του και πως κινείται πάνω στο τερέν;

«Η θέση του είναι πίσω από τον σέντερ φορ σε ελεύθερο ρόλο και εκεί μπορεί να αποδώσει πολύ καλά. Μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός. Δεν είναι αμυντικός χαφ, όπως ο Ορμπάιθ, ή ο Φέισα, αλλά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο και κυρίως στο επιθετικός κομμάτι. Πιστεύω είναι ιδανικός για τον Ολυμπιακό και θα ταιριάξει πολύ σε αυτή την ομάδα».


Είχες κάποιες τηλεφωνική επαφή μαζί του; Μήπως σε ρώτησε για τον Ολυμπιακό;

«Όχι δεν είχα ούτε με πήρε κάποιο τηλέφωνο. Δεν το γνωρίζω προσωπικά το παιδί δεν έχει τύχει να μιλήσουμε από κοντά. Αν, πάντως αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό θα έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή κίνηση. Θα είναι ιδανική επιλογή για εκείνον. Ότι πρέπει για την καριέρα του».

Μπορείς να τον παρομοιάσεις με κάποιον άλλον;

«Νομίζω ότι είναι φυσική αλλαγή του Αριέλ Ιμπαγάσα και αν τελικά γίνει η μεταγραφή πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τον επόμενο Ιμπαγάσα, αφού μοιάζουν πολύ στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά ο Βερδού είναι και νεότερος σε ηλικία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ