2013-06-19 13:38:04
Φωτογραφία για Θεσσαλία: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης φέρονται να διακινούσε στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία το πολυμελές κύκλωμα Ελλήνων και αλλοδαπών που εξαρθρώθηκε κατά τη διάρκεια πολυήμερης επιχείρησης της Αστυνομίας! Ήδη παραπέμφθηκαν 15 άτομα στην εισαγγελέα Τρικάλων και άλλα οκτώ έχουν συλληφθεί στη βόρεια Ελλάδα!

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η επιχείρηση, φαίνεται ότι στις συλλήψεις που έγιναν αιφνιδιαστικά οδήγησε ο «κοριός» της Αστυνομίας και η καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μεταξύ των μελών του κυκλώματος, στο οποίο επικεφαλής ήταν ένας επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα και συμμετείχαν άλλα εννέα πρόσωπα με επαγγελματική δραστηριότητα στην θεσσαλική αγορά. Ωστόσο, ρόλο «κλειδί» φέρονται να έπαιζαν πέντε κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων ορισμένοι από τους οποίους είναι αλλοδαποί.

Η οργάνωση φέρεται ότι διακινούσε τα ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές αλλά και μέσα σε σωφρονιστικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων τις φυλακές Γρεβενών και αυτές των Τρικάλων! Έξι από τις συλλήψεις έγιναν στα Τρίκαλα, άλλες δυο στην Καλαμπάκα, μια στη Ράξα και μια στη Γενέσι, ενώ έγιναν και έρευνες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Σε αυτά κατασχέθηκαν 130 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητες κάνναβης, δυο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα.


Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας η Δίωξη Ναρκωτικών της οποίας χειρίστηκε την υπόθεση, αλλά προσήχθησαν ήδη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους άσκησε διώξεις. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και θα μεταχθούν πάλι σήμερα, οπότε αναμένεται να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ