2013-06-19 13:37:01
Φωτογραφία για Παίρνει Γιάνκοβιτς και Παππά ο Παναθηναϊκός!
Το πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν μπαίνει σε εφαρμογή. Μια ανάσα οι "πράσινοι" από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Προχωρημένες οι συζητήσεις και με τον Νίκο Παππά. Προφορική συμφωνία με Γκιστ.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στην ΚΑΕ, το οποίο περιλαμβάνει και ισχυρό ελληνικό στοιχείο.

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Αργύρης Πεδουλάκης θέλουν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ του "τριφυλλιού" και με Έλληνες παίκτες, "σκουπίζοντας" ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά, με τα ονόματα των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη".

Ο 23χρονος φόργουορντ έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Πανιώνιο και είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος είχε εντυπωσιακό μέσο όρο στα ριμπάουντ (6,7), επίδοση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πεδουλάκη. Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και η τελική συμφωνία είναι θέμα ημερών.


Καλή χρονιά στη Νέα Σμύρνη έκανε και ο Νίκος Παππάς. Ο 23χρονος γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17,6 πόντους ανά παιχνίδι, 4,1 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Όσον αφορά στις δύο συγκεκριμένες υποθέσεις, ο Πανιώνιος είχε στείλει πριν λίγες μέρες το "μήνυμα" ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα παραμείνουν στη Νέα Σμύρνη. Οι "κυανέρυθροι" όπως είναι γνωστό έχουν συμφωνήσει με τον Έρικ ΜακΚόλουμ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών.

Παράλληλα ο Πανιώνιος είναι σε συζητήσεις και με τον Ζόραν Βρκιτς που φέτος αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάνκοβιτς.

Προφορική συμφωνία με Γκιστ

Εκτός από τους Γιάνκοβιτς - Παππά, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Τζέιμς Γκιστ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν ήδη προφορικά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε τεράστια συμβολή στη μεταμόρφωση της ομάδας μέσα στη σεζόν και θα παραμείνει στους "πράσινους", παρότι προ των πυλών της επιστροφής βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης.

Από εκεί και πέρα, ο Ούκιτς έχει συμβόλαιο, ο Διαμαντίδης θα ανανεώσει και η ίδια πρόθεση υπάρχει και για τον Κάρι. Τις επόμενες μέρες θα τεθούν επί τάπητος και τα άλλα ζητήματα ανανεώσεων συμβολαίων, με τους Λάσμε και Ματσιούλις να είναι οι προτεραιότητες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ