2013-06-19 21:10:03
Φωτογραφία για ΤΗ ΜΙΣΗ... ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ!
Μαγεύτηκε από τα πιτσιρίκια της Ισπανίας ο Ρομάν Αμπραμόβιτς, στην χτεσινή επικράτησή τους επί της Ιταλίας στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 και σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo" οι Τιάγκο Αλκάνταρα, Άλβαρο Μοράτα και Ίσκο βρίσκονται ήδη πολύ ψηλά στη λίστα του Ρώσου μεγιστάνα για την Τσέλσι.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα πέτυχε το τέλειο χατ – τρικ κόντρα στην Ιταλία, ενώ έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του στους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» πως ο λίγος χρόνος συμμετοχής που παίρνει με τη φανέλα του συλλόγου σαφώς δεν τον ικανοποιεί και θέλει να αναζητήσει αλλού την τύχη του, αν δεν γίνει… βασικός.

Μέχρι πρότινος, ο μοναδικός «μνηστήρας» από το Νησί, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο εκτιμάται πως ο Αμπραμόβιτς θέλει να μπει σφήνα για τα δικαιώματά του.

Κάτι ανάλογο γράφεται και για τους Ίσκο (Μάλαγα) και Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ Μαδρίτης), όπως παρουσιάζει το "pamesports.gr". Αν για τον δεύτερο υπάρχει μία πιθανότητα να ντυθεί στα μπλε, θεωρείται σχεδόν απίθανο να γίνει κάτοικος Λονδίνου ο πρώτος, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την απόκτησή του. Πάντως και ο Μοράτα σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ του είπε πως θα μείνει στη Ρεάλ. Οπότε... ίδωμεν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ