2013-06-20 07:40:06
Φωτογραφία για Ζάκυνθος: Νέο σκάνδαλο στην υπόθεση του εμπρησμού του ΞΕΝΙΑ - Mε πλήρωσε ο πρώην Δήμαρχος για να πω όσα είπα!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 48ωρο, στην πολύκροτη υπόθεση του εμπρησμού του κτιρίου του ΞΕΝΙΑ στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης της Ζακύνθου. Κατηγορούμενος είναι ο πρώην δήμαρχος Άκης Τσαγκαρόπουλος, ο πρώην ταμίας του Δήμου, Βασίλης Στεριώτης, ένας ακόμη Ζακυνθινός και ένας Αλβανός.

Πριν ένα μήνα περίπου, εμφανίστηκε ένας μάρτυρας στην Αστυνομία Ζακύνθου, έχοντας στα χέρια νέα στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία, όπως ανέφερε τότε, ήταν θαμμένα σε γεωργική περιοχή στο χωριό Σκουλικάδο.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατέθεσε τώρα στο δικαστήριο πως οι σάκοι με τα στοιχεία τα οποία παραδόθηκαν στην Αστυνομία, δε βρέθηκαν ποτέ στο χωράφι του αλλά ήταν προϊόν ενός σχεδίου που μεθόδευσε ο πρώην δήμαρχος και ανέφερε πως παρέλαβε τρεις συναλλαγματικές συνολικού ύψους 150.000 ευρώ από τον πρώην δήμαρχο Άκη Τσαγκαρόπουλο!

Ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε πως τα περιβόητα αρχεία του Δήμου, ουδέποτε είχαν θαφτεί σε ακίνητό του και πως ο πρώην δήμαρχος τον προέτρεψε να ανοίξει στο οικόπεδό του μια λακκούβα ώστε το σχέδιό του να φαίνεται πιο πειστικό!


Ερωτηθείς δε, ο Άκης Τσαγκαρόπουλος από την πρόεδρο του Δικαστηρίου, παραδέχτηκε πως τις συναλλαγματικές τις είχε υπογράψει και συμπληρώσει ο ίδιος.

"Καταδεικνύεται πως κάποιοι βιάστηκαν να αποκαλέσουν τον μάρτυρα αυτόκλητο! Αποδείχτηκε ότι ήταν κατευθυνόμενος και μόνο" σχολίασε ο δικηγόρος του Βασίλη Στεριώτη, Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή με την κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ