2013-06-20 10:14:01
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ... ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Για το εξωτερικό αναχώρησε χθες ο Γιάννης Βρέντζος με πιθανότερο προορισμό στη Γαλλία και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας των διαρκείας από τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αναζητεί μία «δυνατή» μεταγραφή. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος, αναχώρησε χθες για το εξωτερικό με... ειδική αποστολή, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του ή η υπόθεση που θα τον απασχολήσει. Φήμες κάνουν λόγο για ταξίδι στη Γαλλία, μία αγορά που κοιτάζει με ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ειδικά μετά την ανάληψη καθηκόντων από τους Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γιοάν Μολό αποτελεί έναν παίκτη που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του συνόλου του Τύπου, αρέσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο-και παρότι η διοίκηση της Νανσί ξεκαθάρισε πως ο παίκτης παραχωρείται με το κατάλληλο αντίτιμο-δεν πρόκειται για απλή περίπτωση. Ειδικά από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε και η Φούλαμ είναι στο... κόλπο για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ.

Από τη Γαλλία υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φλοράν Μαλουντά, ενώ ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ δεν φαίνεται πως απασχολεί, αφού όχι μία αλλά δύο φορές έχει διαψευστεί από τους ερυθρόλευκους η σχετική φημολογία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ